Автовласник місяць ночував в авто, щоб зловити хулігана (Відео)

Протягом декількох місяців господар машини намагався з’ясувати, хто ж її дряпає.

За повідомленнями форуму Мінського скутер-клубу, якийсь хуліган постійно наносив подряпини на його припарковане авто – за одне півріччя машину подряпали більше двадцяти разів. Автовласник стверджував, що він ніколи не порушував правил паркування і не створював нікому перешкод.

Відеореєстратор не допоміг з’ясувати, хто ж постійно пошкоджує авто. Зрештою, у білоруса почали здавати нерви, і він вирішив власноруч впіймати хулігана «на гарячому». З цього моменту він цілий місяць проводив ночі в салоні машини. Водій встановив, що зловмисник приходить до автомобіля рано вранці, коли ще темно.

Цілий місяць не пройшов даремно. Господарю машини вдалося зловити порушника на місці «злочину». На його превеликий подив, хуліганом виявилася жінка дуже похилого віку. Її житель Мінська описав як “бабуся-кульбаба в кумедному капелюсі”. При цьому бабуся не мала абсолютно ніякого мотиву для нанесення пошкоджень автомобілю. Для нанесення подряпин на кузов авто, жінка використовувала жетони, які використовуються для оплати проїзду в метрополітені.

Автовласник має намір відсудити у жінки завдані збитки.

https://avtoblog.ua/


Не пропустіть