В Україні новий Lamborghini Aventador третій рік стоїть в паркінгу (Фото)

Ще кілька років тому писали, що в Україні поставили на облік червоний Lamborghini Aventador. Про це свідчила інформація про першу реєстрацію спорткара. Але за ці роки ніхто з нашої редакції, так само як і ніхто з автомобільних папараці, так і не бачив цей автомобіль на українських дорогах, пише topgir.com.ua.

Так чи є він чи ні? Судячи по оголошенню про продаж червоного Авентадора в Києві – він таки прописаний в українській столиці.

За словами автора оголошення, Авентадор був вперше зареєстрований в жовтні 2014 року. Тобто, по датах все сходиться. До того ж, якщо придивитися на Lexus LX570 на задньому плані, у нього, схоже, видніються київські номери. З чуток, ця машина була куплена на замовлення сина одного колись дуже впливового політика.

Як стверджує продавець Lamborghini Aventador, автомобіль знаходиться в Києві і перебуває в стані нового, а пробіг – 500 км. Вартість – $ 450 тисяч. Такий собі цінник, якщо врахувати, що перший Авентадор в Україні був куплений за 373 тисячі євро. До того ж, тепер є Lamborghini Huracan, який нехай і менше, але в деякому плані цікавіший Авентадора.


Не пропустіть