В Україні знайшли кандидата на звання «еталонного автохама» (Фото)

Автохами, припарковані на трамвайних коліях, місцях для людей з інвалідністю та перед дверима під’їздів майже нікого не дивують. А ось ті, хто ставить машини на тротуарах викликають особливу неприязнь. Часом вони виправдовуються, мовляв, «для стоянки не знайшлося іншого місця», але сьогоднішній «герой» навряд чи заслуговує на якусь поблажливість.

Судіть самі – господар «Лади» примудрився припаркувати свою машину під знаком «Пішохідний перехід» впоперек (!) тротуару, змушуючи в ім’я особистої зручності обходити його по проїжджій частині. Така поведінка дійсно заслуговує на звання «еталонного автохама», якщо таке коли-небудь введуть в Україні.

Фото: autonews.ua

«Хам на старій «Ладі» зупинився на Оболоні на вул. Калнишевського, біля центру «Полярний». Він не просто заліз на пішохідний перехід, а заліз на тротуар і переліз його повністю. Ми викликали поліцію, вже півгодини чекаємо. Повз проїхало чотири екіпажі, але жоден з них не зупинився, хоча всі на цю машину витріщалися. Народ ходить, мами по проїжджій частині з колясками», – повідомив autonews.ua киянин Володимир.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть