Залишена просто на вулиці BMW здивувала своїм тюнінгом (Фото)

Відомий блогер AcademeG розмістив у своєму Instagram-акаунті фотографії кинутого BMW 3-серії з нетиповим тюнінгом – у стилі DTM. Автомобіль побачили біля приватних домоволодінь у Московській області, Росія.

Колись це був BMW 316 покоління E21 в кузові купе. Точна історія створення цього автомобіля невідома, але, найімовірніше, все було так: змінивши кількох власників автомобіль потрапив до рук якогось молодика, який захотів мінімальним коштом зробити з нього крутий автомобіль.

У результаті практично всі кузовні елементи були перероблені до невпізнання, щоб надати зовнішності автомобілю вигляду гоночного автомобіля DTM. Спереду з’явився низький опуклий бампер і шість круглих фар. Капот зробили рельєфним, а передні крила стали ширшими на 15-20 сантиметрів.

Задня частина відрізняється дивним і абсолютно нефункціональним антикрилом, новим заднім бампером, що складається з двох частин, центральною вихлопною системою і гігантським фаркопом, розташованим над нею.

Салон автомобіля перебуває в тому ж жахливому стані, що і його зовнішній вигляд. Передня панель здається практично стандартною за винятком нової саморобної центральної частини, в яку інтегровано магнітолу. Між сидіннями видніється саморобний дерев’яний підлокітник.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть