Електрифікований «клон» оновленого Volkswagen Jetta з’явився в продажі (Фото)

Німецький концерн Volkswagen зробив заяву про виведення на авторинок нової чотирьохдверної моделі Lavida Plus наступного покоління з повністю електрифікованим агрегатом. Важливо відзначити, що під таким найменування в Китаї презентовано Volkswagen Jetta майбутнього модельного року, тільки адаптований для місцевого ринку.

Офіційний показ седана відбувся ще в середині весни цього року на міжнародному мотор-шоу в Пекіні. Авто сконструйоване на сучасній архітектурі MQB. У довжину седан вийшов на 4 670 мм, висота досягла позначки в 1 474 мм, між осями налічується 2 688 мм.

У рух екологічний Volkswagen e-Lavida призводить електричний мотор, що вичавлює 136 кінських сил і 290 Нм крутного моменту, а також високопродуктивні акумуляторні батареї. Згідно із запевненнями фахівців концерну, на одному підзаряді авто здатне подолати 278 кілометрів шляху, при цьому показником максимальної швидкості став показник в 150 кілометрів на годину. Щоб зарядити акумулятор до ста відсотків, потрібно буде витратити приблизно 5,5 години. А на 80 відсотків заповнити заряд можна буде всього за тридцять хвилин.

У списку можливостей електрифікованої варіації седана є: інформаційно-розважальна система з восьмидюймовим дисплеєм, електроручник, двозонний клімат-контроль, помічник водієві при парковці, запуск мотора одним натисканням кнопки, функція безконтактного доступу в салон, передні фари з LED-матрицями, лиття 17- ого розміру, інтелектуальний круїз-контроль з опцією роботизованого запобігання дорожніх аварій.

Цінник Volkswagen e-Lavida на китайському ринку починається з суми в 148 900 юанів або близько 525 800 гривень.


Не пропустіть