В Україні виготовили нову партію сучасних позашляховиків (фото)

На Черкаському автоскладальному заводі «Богдан Моторс» розпочато виконання Держоборонзамовлення з виготовлення багатоцільових позашляховиків «Богдан-2351» для Збройних сил України.

Як повідомляє сайт автовиробника, цей легкий але потужний автомобіль з перших днів служби у ЗСУ отримав схвальні відгуки військових автомобілістів. Прохідність та невибагливість у експлуатації стали головними перевагами нового універсального авто.

Нагадаємо, «Богдан-2351» – багатоцільовий автомобіль у форм-факторі пікапу, повнопривідний позашляховик. Виготовляється корпорацією Богдан, розроблений на основі Great Wall Wingle 5. Модель має посилене шасі (трансмісія, ходова частина та рульове управління), довжину 5126 мм, ширину 1800 мм, висоту 2280 мм. Під капотом – дизельний силовий агрегат з турбонаддуванянм моделі GW4D20 має об’єм 2,0 л, потужність 105 кВт (143 к.с.) з максимальним обертовим моментом 310 Нм / 1800 об / хв, поєднаний з механічною 6-ступінчастою КПП. Автомобіль має кліренс 200 мм та можливість блокування міжосьового диференціала.


Не пропустіть