Українці склали портрет ідеального таксиста

Середньої статури, з правильною мовою та додатковими професійними навичками. Українці взяли участь в унікальному дослідженні-голосуванні і власноруч склали портрет водія таксі, якому довіряють найбільше.

Як пише m2motors.com.ua, голосування, на початку, вересня запустив один з лідерів ринку пасажирських перевезень – Оптимальне таксі 579. Компанія успішно працює у 29 містах України, а також Литві і Польщі. Метою ж є покращення власного сервісу і максимальна зручність для клієнта.

Протягом майже трьох тижнів українцям на сторінці Оптимального у Фейсбук пропонували обрати низку критеріїв, за якими, у підсумку, і було сформовано Портрет. Отже, 80% респондентів віддали перевагу водіям середнього віку (25-45 років), середньої статури, охайно вдягненим, утім, наявність корпоративної форми не є принциповою. Також, за даними голосування, одним з головних побажань 94,7% опитаних була уважність до пасажира. Серед іншого і спілкування у дорозі  на спокійні позитивні теми. Що ж до мови спілкування, то це українська, за неї проголосували 52,6% опитаних, які також звернули увагу на правильність мови.

Утім, найцікавішим виявився вибір у категорії «стиль кермування» та додаткові «професійні навички». Виявляється, що більшість пасажирів  (65,8%) довірять себе водієві, який водить спокійно та обережно, має навички надання першої допомоги при ДТП (21,1%) та пройшли курси контраварійної підготовки (35,5%). Майже 6% проголосували за водіїів, які володіють бойовими мистецтвами.

Голосування проводилося з 3 по 25 вересня 2019 методом відповіді на питання на офіційній сторінці  Оптимального таксі 579 у мережі Facebook.


Не пропустіть