Українці доопрацювали Toyota Land Cruiser 200 (фото)

Японський позашляховик Toyota Land Cruiser 200 користується великою популярністю у тюнерів з усього світу.

Автомобіль має потужний V8, повний привід і великий кліренс, що дуже зручно на бездоріжжі. З огляду на велику популярність моделі, багато власників налаштовують його «під себе», при цьому більшість проектів спрямовані на те, щоб зробити інтер’єр більш розкішним, екстер’єру надати спортивності.

Напередодні в мережі показали доопрацьований Toyota Land Cruiser 200 від українського тюнінг-ательє AutoLife. Крім змін в дизайні, позашляховик отримав шикарний інтер’єр. Доопрацьований «Крузак» відрізняється екстремальним обвісом з розширеними на 100 мм колісними арками. Також були використані інші бампери, нові нестандартні підніжки, глянцева чорна решітка радіатора і полегшений капот з безліччю вирізів.

Представники AutoLife повідомляють, що увесь салон обтягнутий високоякісною австрійською шкірою. Крім того, на підголівниках, центральному підлокітнику і в центрі рульового колеса вишита назва проекту «Magnum». В обробці рульового колеса, приладової панелі і дверних карт використовувались цінні породи деревини і полірований алюміній.

Крім використання інших матеріалів, задній диван замінили на два окремих сидіння від BMW 7 Series G12.


Не пропустіть