У Мережі показали Camaro за півмільйона доларів (Фото)

Проектні автомобілі завжди дорогі і трудомісткі, але лише деякі з них вимагають тієї кількості грошей і зусиль, які були вкладені в цей унікальний Chevrolet Camaro 1969 року.

Модель, що отримала назву Camaro Z/409, черпає натхнення в рендерних зображеннях, які були опубліковані у вересневому випуску журналу Hot Rod за 2009 рік. На малюнку, створеному Стівом Стенфордом, показаний Camaro, який включав в себе ряд елементів стилю від класичних автомобілів Chevrolet, в тому числі Bel Air 1957 року народження, Impala Bubble Top 1961 року, що Impala SS 409 1962 року і Corvair 1965 року народження, а також Corvette 1966 і 1967 років.

Одному з читачів журналу сподобалося те, що він побачив, тому було прийнято рішення втілити цей рендер в життя. Це було непростим завданням, так як на створення моделі знадобилося майже сім років і більше 5 000 годин роботи. Це також не було дешево, оскільки власник, як повідомляє джерело, витратив більше ніж 500 тис. доларів.

Практично кожен компонент автомобіля є класичним або нестандартним. Наприклад, такі, як «задня третина даху Corvair 1965 року», спеціальне заднє скло і модифіковані панелі кузова. Інтер’єр також особливий, так як в ньому застосовується приладова панель Chevrolet 1961 року, а також нові датчики і повітроводи заводського стилю.

Під капотом цього Camaro Z/409 знаходиться модернізований 7,7-літровий двигун V8, який оснащений алюмінієвим впусканням і карбюраторами Carter. Віддача агрегату становить 505 к.с. і 631 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з триступеневою автоматичною коробкою передач Turbo 400, яка передає потужність на задні колеса.

Незважаючи на класичний стиль, існує цілий ряд сучасних оновлень. Вони включають підрамник Heidts, нову підвіску і дискові гальма Wilwood. Інші оновлення включають в себе кондиціонер і преміальну аудіосистему.

Цей Camaro в даний час виставлено на продаж на eBay за ціною 195 тис. доларів. Продавець зазначив, що з моменту завершення складання автомобіль проїхав менше 20 миль (32 км).


Не пропустіть