Стало відомо, коли відремонтують найбільш проблемну трасу України

Трасу національного значення між Миколаєвом і Кропивницьким, яка вже давно неофіційно стала носити звання «найгіршої дороги України», повністю відремонтують у 2020 році.

У 2019 року в бюджеті було заплановано виділення 500 млн. гривень на ремонт траси між Миколаєвом і Кропивницьким в межах Миколаївської області, і ще 500 млн. гривень – на ремонт цієї дороги в Кропивницькій області.

Зараз на одній з ділянок цієї траси закінчується будівництво бетонної дороги. Дорожники укладають «важкий» бетон – фінішний шар покриття з деформаційними швами, завдяки чому матеріал при температурних перепадах «розширюється».

У 2020 році для того, щоб повністю привести цю трасу в порядок, з бюджету теж виділять значні суми. Правда, скільки конкретно – говорити рано поки не прийняли держбюджет на наступний рік.

Ремонт траси між Миколаєвом і Кропивницьким не обходиться без скандалів. Наприклад, влітку поточного року Антимонопольний комітет скасував тендер на капітальний ремонт 37 км дороги. Причина – скарга одного з учасників тендеру на неточності в тендерній документації підрядників.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть