Які перші ознаки швидкої поломки автомобіля

Кожен водій повинен мати хоча б поверхневе уявлення про технічну частину своєї машини. У нашому матеріалі читайте, які ознаки говорять про те, що потрібно терміново «підлатати» автомобіль.

Сторонні шуми при роботі машини – одна з перших ознак її несправності. Якщо ви почули стукіт у двигуні під час поїздки – незабаром доведеться проводити капремонт мотора.

Якщо вихлопні гази мають синюватий відтінок, значить поршневі кільця або циліндропоршневая група в цілому зносилися. Забарвлення диму надає згоряння масла в циліндрі.

Якщо на рівній дорозі машина починає «виляти», можливо, є порушення розвал-сходження підвіски.

Якщо при наборі швидкості ви чуєте свист, значить настав час замінити ремінь навісного обладнання або генератора. Різкий звук – це наслідок того, що шківи навісного обладнання прослизають на доріжках ременя.

Відчуваєте запах вихлопів в салоні? Ймовірно, несправною стала випускна система авто. Їдкий запах пального в салоні авто – явна ознака витоку бензину з паливної системи.

Ні в якому разі не ігноруйте запахи проводки і інші «синтетичні» аромати, оскільки вони можуть вказувати на те, що почалося запалення.


Не пропустіть