Новий Nissan Qashqai: свіжі подробиці про популярний кросовер

Стали відомі подробиці випуску наступного покоління популярної моделі компанії Nissan. Qashqai стане гібридом, а в Мережі вже з’явилися кадри авто на профільних сайтах.

Як видно з представлених знімків, нова генерація Qashqai отримає гібридні силові агрегати. Також над переосмисленням моделі попрацювали дизайнери японського автоконцерну, завдяки їх зусиллям змінився і зовнішній вигляд машини. Стилістичні рішення зробили транспортний засіб ще більш динамічним і солідним на вигляд. Сам паркетник також збільшився в габаритах, що візуально робить його більш респектабельним.

Надалі, як запевнили в керівництві Nissan, компанія зможе повністю відмовитися від використання дизельних моторів, таким чином вона внесе свій внесок в охорону навколишнього середовища, зменшивши викиди вуглецю. Крім того, виробник оновив CMF, оснастивши позашляховик системою Renault-Nissan Alliance з підтримкою електрифікації. При цьому абсолютно електричну версію кросовера створювати поки не будуть, так як цей варіант вже зарезервовано для іншої моделі.

Поки Qashqai будуть оснащувати двома варіантами гібридних силових установок: від партнерів Mitsubishi з тим, що підключається модулем і власної інноваційною системою ePower. Дана модифікація забезпечує зарядку акумулятора від двигуна. Третє покоління Nissan Qashqai вийде на ринок вже в 2020 році. У новинці крім нової системи двигуна реалізують більше технологій, наприклад, поліпшену автономну систему управління Nissan ProPilot. Інформації про вартість поки немає, як і інших подробиць про оновлення.


Не пропустіть