Складено топ-5 найбільш економічних японських кросоверів (Фото)

Топ-5 кращих і економічних японських кросоверів назвали експерти «АвтоВзгляда», які відзначили, що в їхньому рейтингу виявилися моделі з пробігом.

Варто відзначити, що в цілому автомобілі японського автопрому славляться своєю надійністю, а якщо вони ще й будуть споживати відносно небагато палива, то така машина виявиться відмінною пропозицією.

В підібраному топ-5, до слова, немає жодного кросовера з дизельним мотором, а очолив його Suzuki Vitara другої генерації. Найекономічнішою версією цієї моделі стала та, в якій пропонується 1,4-літровий 140-сильний двигун, що працює в парі з шестишвидкісною механікою.

Заявлена витрата палива становить 5,2 літра на 100 км шляху. Відзначається, що моделей з таким двигуном на вторинному ринку не багато, а найчастіше зустрічаються варіанти з 1,6-літровим 117-сильним агрегатом. Він споживається 5,8 літра на 100 км шляху.

Другим в списку опинився Mitsubishi ASX, оснащений 1,6-літровим 117-сильним двигуном з витратою палива 6,1 літра.

У трійку лідерів визначили Nissan Qashqai з 115-сильним двигуном об’ємом 1,2 літра і витратою 6.2 літра. У рейтинг увійшов і Nissan Juke з 1,6-літровим мотором. Його витрата палива становить 6,3 літра.


Ну і замикає топ-5 найбільш економічних японських кросоверів трирічний Mazda CX-5 першої генерації з витратою 6,3 літра на 100 км шляху. Стільки бензину потрібно 150-сильному дволітровому агрегату, що працює в парі з шестишвидкісною механікою або автоматом


Не пропустіть