У мережі виставлено на продаж рідкісний Dodge Charger 1966 року (Фото)

Dodge Charger 1966 був виставлений на продаж на сайті «Flemings Ultimate Garage» за вартістю в 99 990 доларів.

На даний момент буде дуже важко знайти Dodge Charger 1966 року випуску у відмінному стані, до того ж така машина більш рідкісна, оскільки оснащується 7,0-літровим мотором Hemi V8 (425 кінських сил), що працює в парі з 4-ступінчастою МКПП. Таким чином, раритет є одним з 257 зразків, випущених в такій конфігурації.

Відзначається, що темно-зелений Dodge Charger має оригінальне забарвлення, а сама машина за весь час змінила трьох власників. У 90-х роках силова установка маслкара була серйозно модернізована, її потужність зросла до 600 кінських сил, завдяки подвійним карбюраторам 4-BBL. Чоловік, який зараз володіє рідкісним авто, повідомив, що подолав на машині близько 2 000 миль (3216 км). Перед тим, як даний зразок був виставлений на продаж, він пройшов повний сервіс і перевірку всіх вузлів.

Що стосується салону авто, тут все ще є оригінальні чохли на передні і задні крісла, консоль з заводу, обробка з нержавіючої сталі і 3-спицеве кермо. Модель також поставляється з оригінальним радіо Chrysler AM і додатковим ралійним спідометром на 150 м/год (241 км/год), а також тахометром на 6 000 оборотів в хвилину. До того ж даний зразок оснащується гідропідсилювачем керма і посиленими гальмами. Крім усього іншого разом з машиною йдуть гарантійний талон, квитанції і вся необхідна документація.


Не пропустіть