Один із найкрасивіших автомобілів за всю історію виставили на продаж (Фото)

Кожен шанувальник спортивних автомобілів скаже вам, що Ferrari 250 це легендарна лінійка авто. Що вже говорити про унікальну 250 GTE 2+2 Series II, яку виставили на торги. Вона вважається одним з найкрасивіших автомобілів за всю історію автовиробника. Однак даний екземпляр ще більш особливий і цінний.

Рідкісний спортивний автомобіль Ferrari 250 GTE 2+2 Series II 1961-го року випуску не так давно був виставлений на продаж. Наступного року йому виповниться вже шість десятків років. На автомобілі заводська класична червона фарба, і сама по собі машина в ідеальному стані, як з технічної частини, так і за зовнішнім виглядом та інтер’єром. Однак виставлений на продаж автомобіль відрізняється серед всіх інших примірників, він ще більш особливий і унікальний.

Варто відзначити хромовані бампери і класичні колісні диски з безліччю спиць. Сидіння в салоні зроблені з бежевої шкіри високої якості. Також встановлено легендарне спортивне кермо, яке можна помітити на фотографіях гоночних автомобілів цієї моделі в минулому столітті.

Добре помітно по знімках, що автомобіль знаходиться в ідеальному технічному стані, а також немає проблем з салоном і зовнішнім виглядом. Автомобіль був проданий першим власником в 1988-му році, на той момент був пробіг в 77 301 км.

З 1990 по 1997-ті роки, Ferrari автомобіль піддався сильній реставрації, і наступні 22 роки проїхав всього трохи більше чотирьох тисяч кілометрів. Автомобіль оцінили в 445 тисяч доларів. У комплекті йде оригінальний домкрат і інструменти – все, що йшло в комплекті при покупці. Слід підкреслити, що модель виготовлялася протягом чотирьох років – за цей період з конвеєра зійшло 954 примірника. Немає ніяких сумнівів, що виставлений на продаж автомобіль знаходиться в чудовому стані.


Не пропустіть