Volkswagen назвав найдоступніший електромобіль марки (Фото)

Оновлений електрокар поповнив модельну лінійку німецького бренду для Великобританії, заслуживши право називатися самим бюджетним «зеленим» авто VW.

Щоб стати володарем Volkswagen e-Up! 2020 британцям доведеться заплатити не менше 19 695 фунтів стерлінгів (майже 721 тис гривень), включаючи податок, в Україні даний електрокар офіційно не продається.

Від свого попередника електрокар відрізняється більш потужним літій-іонним акумулятором, ємність якого наростили з 18,7 до 32,3 кВтг. З таким апгрейдом e-Up! проїжджає без підзарядки 256 кілометрів замість 134. Батарея, яка працює в зв’язці з 83-сильним електродвигуном, підтримує функцію швидкої зарядки. До 80% електрокар можна зарядити всього за годину. Першу «сотню» e-Up! 2020 модельного року набирає за 11,9 секунди, а його максимальна швидкість складає 130 км/год.

Відмінні риси цього електрокара – ДХВ оригінальної С-подібної форми, решітка радіатора з синіми акцентами, 15-дюймові колеса Tezzle і ін. У переліку доступних для новинки опцій значаться стандартні для сучасних авто системи безпеки і водійські асистенти. Не обійшлося без багатофункціональної камери з Lane Assist і підставки для смартфона. Топові Volkswagen e-Up! отримують передні крісла з підігрівом, обігріваються зовнішні дзеркала з електрорегулюванням, клімат-і круїз-контроль і чутливі до дощу склоочисники.


Не пропустіть