Hyundai вперше вивів на тести новий електричний кросовер (Фото)

У Hyundai Concept 45 очевидно є виробнича версія на підході. Ці шпигунські знімки розсекречують електричного кросовера на снігу. На жаль, він знаходиться під дуже важким камуфляжем, тому важко розгледіти майбутню модель.

Незважаючи на значне приховування, є невелика схожість з Hyundai Concept 45. Перехід на дорожню версію змушує компанію встановлювати різні фари, а не ряд окремих світлодіодів на шоу-карі.

Схоже, що виробнича версія Concept 45 не має гострого стилю концепту. Проте, ця розробка носить так багато камуфляжу, і кутові лінії можуть бути під покриттям. Загострена форма конструкції колеса може бути натяком на кросовер, який має цікавий вигляд.

Трансмісія – загадка, але шпигуни вважають, що у моделі є електричний двигун, що приводить в дію кожну вісь, щоб дати кросоверу повний привід. Ємність акумулятора невідома.

Шпигунські фотографії не дають уявлення про внутрішній частині, але концепція має мінімалістичний вигляд. Перед водієм був цифровий дисплей, який також вбудований в інформаційно-розважальний екран.

Важко зрозуміти, які елементи інтер’єру концепту можуть зробити перехід на робочу версію. На жаль, обертові стільці, схожі на меблі, не належать до числа цих елементів.


Не пропустіть