Сніг та ожеледиця: в Укравтодорі розповіли про ситуацію на дорогах

Станом на ранок 13 лютого місцями мокрий  сніг у Запорізькій, Львівській, Донецькій, Івано-Франківській, Сумській, Рівненській, Харківській, Київській, Луганській областях, сніг з дощем в Волинській області.

Про це повідомили в Укравтодорі.

Покриття на дорогах державного значення у більшості областей мокре, в Луганській засніжене, Донецькій області місцями «снігова каша», Волинській та Запорізькій областях  місцями  ожеледиця.

На перевальних ділянках доріг в Івано-Франківській, Львівській та Закарпатській  області місцями невеликий мокрий сніг. Температура повітря -4-7°С. Стан покриття в основному мокрий, перевалах Івано-Франківської та  Закарпатської областей  місцями засніжений, Ужоцький перевал місцями накат.

На дорогах державного значення виконуються роботи з очистки покриття від снігу та заметів, проводиться обробка протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок тощо.

Протягом доби на «Гарячу лінію» Укравтодору від водіїв щодо незадовільного зимового утримання надійшло 7 звернень, по яких було вжито заходи оперативного реагування.


Не пропустіть