Pagani показала гіперкар за 5 млн євро (Фото)

Компанія Pagani представила новий гіперкар Imola, який буде випущений гранично малим тиражем і буде коштувати близько 5 млн євро. Автомобіль отримав назву на честь знаменитої гоночної траси, де проводилися Гран-прі Італії і Гран-прі Сан-Марино.

Новинка являє собою істотно модернізовану версію моделі Huayra, яка скоро буде знята з виробництва. Гіперкар отримав доопрацьоване шасі, настройки якого були оптимізовані після понад 15 тис. км випробувань на треку.

Pagani Imola оснастили істотно модернізованим шестилітровим твін-турбодвигуном V12 Mercedes-AMG, віддачу якого збільшили з 750 до 830 кінських сил. Двигун працює разом з семиступінчастим “роботом” Xtrac.

Динамічні характеристики гіперкара не називаються. Наприклад, стандартна Huayra здатна набирати першу “сотню” за 2,8 с, а її максимальна швидкість складає 383 км на годину.

Всього буде випущено п’ять таких автомобілів, один з яких привезуть на Женевський автосалон. Передбачається, що Imola стане останньою спеціальною версією гіперкара Huayra.


Не пропустіть