Volkswagen показав лімітовану версію Arteon (Фото)

Volkswagen Arteon R-Line Edition, який буде випущений тиражем всього в 1 тис. екземплярів, оснащений комплектом унікальних обвісів і унікальною колірною схемою.

Volkswagen представив Arteon R-Line Edition. Автовиробник навіть оголосив прийом замовлень на новинку, уточнивши, що всього планується випустити лише 1 тис. екземплярів моделі, вартість кожного з яких складе від 36 850 фунтів стерлінгів.

Як і інші моделі VW, отримали виконання R-Line, Arteon може похвалитися деякими косметичними оновленнями, які відрізняють його від стандартної версії. Найбільш помітна колірна схема: корпус Arteon виконаний в сірому кольорі Moonstone, доповнений контрастною чорною фарбою для даху, дзеркал і 20-дюймових литих дисків. Ззаду на кришці багажника знаходиться невеликий чорний спойлер і пара хромованих патрубків вихлопної системи.

Салон Arteon R Line Edition отримав обробку шкірою Nappa і зимовий набір опцій в стандартній комплектації, куди входять обігрів сидінь для задніх пасажирів. Автомобіль також зможе похвалитися 12,3-дюймовим екраном цифрової панелі приладів.

Покупцеві доступний вибір з одного бензинового і двох дизельних моторів. Асортимент дизельних двигунів починається з 2,0-літрового турбованого агрегата потужністю 187 к.с., а топовим стане бітурбована версія мотора з віддачею в 237 к.с. і обертовим моментом 500 Нм. Бензиновий варіант є найпотужнішим: 2,0-літровий агрегат є версією мотора від Golf R і видає 268 к.с. Такому автомобілю належить повний привід. Кожна версія поєднується з автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням на 7 щаблів.

Дві найпотужніші версії R-Line оснащені адаптивними амортизаторами, які регулюють швидкість реакції підвіски в залежності від обраного режиму руху. Як і в повноцінних моделях Volkswagen R, також можливо повністю деактивувати систему ESC.


Не пропустіть