Сумне видовище: пусті павільйони Женевського автосалону показали на відео

Автомобільний блогер і фотограф Джордж Вільямс вирішив показати, як зараз виглядають павільйони виставкового комплексу, де мало відбутися міжнародне мотор-шоу в Женеві. Варто відзначити, що виставка була скасована 28 лютого – за 4 дні до офіційного відкриття.

Таким чином, багато автовиробників вже зібрали і підготували свої стенди до початку заходу. Однак в даний час всі конструкції демонтують і більшість брендів відвезли свої експонати, залишивши тільки вивіски з назвами марок. Але деякі компанії вирішили все ж залишити свої новинки на майданчику і провести онлайн-презентації автомобілів. Серед решти можна відзначити гібридний гіперкар Czinger 21C, автомобіль Koenigsegg і кілька прототипів безпілотників.

Нагадаємо, влада Швейцарії аж до 15 березня заборонили проводити заходи, в яких беруть участь понад 1000 осіб. У зв’язку з цим міжнародний Женевський автосалон було вирішено не перенести, а скасувати. Нинішнє мотор-шоу мало стати ювілейним, вже 90-м за рахунком. Також організатори виставки попросили автокомпанії до 7 березня розібрати всі свої стенди.


Не пропустіть