Показали незвичайний кемпер на основі Volkswagen Beetle (Фото)

Даний проект був розроблений в 70-і роки минулого століття компанією з Каліфорнії.

Легендарний Volkswagen Beetle не раз потрапляв в руки майстрів з тюнінг-ательє. Однак з усіх проектів один явно унікальний – мова йде про кемпер Volkswagen Super Bugger, розроблений фахівцями з каліфорнії в кінці 1970-х років. Результати робіт збереглися на фотографіях. Автомобіль перетворився в повністю туристичний кемпер, зберігши від серійної версії тільки лицьову частину.

Зараз автомобіль вирішили відновити до початкового стану і оснастити його деякими корисними доповненнями. Зокрема, автомобіль отримав двірники – нинішній регламент забороняє машинам виїжджати на дороги загального користування без цього елемента. Салон автомобіля зберігся досить непогано – рульове колесо і приладова панель реставрації не піддавалися.

Усередині кемпер є дуже просторим і комфортним – там знайшлося місце для дивана, шафи, мийки, крісла. Окремо відзначимо наявність повноцінної плити для приготування їжі, а також можливість дивана трансформуватися в двоспальне ліжко.

Силова установка перейшла від серійної версії Volkswagen Beetle – нею став 1,6-літровий мотор з віддачею 60 к.с., що працює в тандемі з 4МКПП. Незважаючи на невелику потужність, автомобіль впевнено справляється з дорогами різної складності.


Не пропустіть