Опубліковано новий тизер доступного кросовера Volkswagen Nivus (Відео)

Черговий відеотизер нової моделі – кроссовера Nivus – опублікував бразильський підрозділ Volkswagen. Модель, яка позиціонується як Urban Coupe, є стильним кросовер, який «зробить революцію на ринку і відкриє новий сегмент в 2020 році».

Компанія мало розповідає про модель, але на відеороликах можна роздивитися, що у неї великий нижній повітрозабірник і трикутні протитуманки. На задніх дверях встановлений спойлер.

Новий відеоряд присвячений салону кросовера – ми бачимо трехспицеве кермо і новітню мультимедійну систему. Обіцяють, що вона буде інтуїтивно зрозумілою і запропонує високий рівень підключення і персоналізації.

Раніше компанія заявляла, що модель розроблена в першу чергу для Бразилії і буде поєднувати в собі спортивний вид і прекрасну керованість. Модель також спрямована на демократизацію кросоверів-купе як класу: їх хочуть зробити доступними для широких мас.

Відомо, що кросовер Nivus побудований на платформі MQB-A0, яка лежить в основі Polo. За даними Motor1, бразильська модель буде пропонуватися з 1,0-літровим двигуном TSI, потужністю 126 к.с., і переднім приводом. Мотор буде агрегатуватися шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Механіка теж передбачена, але на менш потужному движку – в 114 к.с.

В Європі автомобіль теж з’явиться, але вже після запуску в Бразилії.


Не пропустіть