Найцікавіші новинки, які не відбулися на автосалоні в Женеві

Автолюбителі були дуже засмучені тим фактом, що автосалон в Женеві був скасований через світовий спалах коронавіруса. Але організатори не розгубилися і провели шоу в Мережі. Експерти назвали найцікавіші новинки, які не презентували «в живу» на мотор-шоу.

Хетчбек Audi A3 Sportback після зміни покоління став більш екологічним і просторим. Його габарити збільшилися, але колісна база залишилася колишньою. Силова лінійка презентованої новинки представлена ​​1,5-літровим бензиновим турбомотором TFSI, який генерує 150 «конячок», і 2-літровим турбодизелем TDI з віддачею 116 або 150 кінських сил.

Італійський автовиробник Alfa Romeo найбільше засмутився скасуванням автовиставки. В цьому році компанія відзначить 110-річний ювілей, тому в Женеві повинні були бути представлені два потужних седана Giulia GTAm і GTA. Випуск авто, які розвивають до 500 к.с. буде лімітованим – до 500 примірників.

Mercedes-Benz презентував рестайлінгове сімейство E-Class, яке представлено універсалом, седаном і вседорожньою версією All-Terrain. Новинки можуть похвалитися новими відтінками, свіжими колісними дисками, вдосконаленими матеріалами обробки. Bentley показав родстер Mulliner Bacalar, який став другим двомісним автомобілем за всю історію британського бренду. Дизайнери надихнулися концепт-каром EXP 100 GT, який був представлений в минулому році. BMW представив прототип електричного автомобіля i4. Уже в наступному році компанія планує запустити серійний випуск цієї моделі.

Багато автолюбителів пошкодували, що не побачили «в живу» Porsche 911 Turbo S. Легендарне авто стало найпотужнішим і швидким спорткаром в історії цієї моделі. Новинка отримала 3,8-літровий опозитний мотор з двома турбінами, який може похвалитися системою охолодження і змінною геометрією. Двигун видає 650 кінських сил при 800 Нм крутного моменту.


Не пропустіть