Рідкісний поліцейський Ford Mustang SSP з дробовиком виставили на продаж (Фото)

На аукціоні Mecum продадуть рідкісну особливу варіацію Ford Mustang SSP, призначену для північноамериканських силових відомств. Купе 1989 року залишилося в чудовому стані: авто оснащені поліцейськими лівреями, спеціальними сигналами, оригінальною рацією і телефоном, а ще помповою рушницею.

Ексклюзивність конкретної машини полягає як в відмінному вигляді, так і в комплексності: це одна з 32 авто, які були в рядах Королівської кінної поліції Канади. Крім цього спортивний автомобіль відрізняється 5-швидкісною МКПП – на багатьох службових «Мустанг» силовий агрегат V8 функціонував разом з 4-ступінчастою АКПП.

Mustang SSP є модернізованою для потреб силовиків Америки варіацією «Мустанга». Вона виготовлялася лімітованими партіями для правоохоронних органів, прикордонників, ФБР і ВВС США. В цілому з конвеєра зійшло приблизно 15 000 авто, які виділялися наявністю іншого обладнання, посилених кузова і шасі, вдосконаленої системи охолодження, додаткових генераторів, високоточного спідометра і повнорозмірної «запаски».

Поліцейські «Мустанги» стають все більш цінними, так як багато автомобілів знищили під час використання або вони змінилися до невпізнання. Щоб підтвердити історію конкретного авто, продавець готовий докласти відповідну документацію.

У поточний період початкова вартість Mustang SSP, що має дробовик, не повідомляється. Торги заплановані на середину травня нинішнього року.


Не пропустіть