Опубліковані подробиці про нові модифікації Volkswagen Arteon

Volkswagen збирається представити кілька цікавих нових версій свого флагмана Arteon: варіант універсалу і високопродуктивну модель R з набагато більшою потужністю.

Європа і Китай отримають універсал Arteon, який VW буде називати Shooting Brake, хоча це ім’я зазвичай відноситься до дводверного кузова. Arteon R повинен отримати версію 2,0-літрового рядного чотирициліндрового двигуна VW з турбонаддувом, потужність якого складе близько 330 кінських сил, що значно вище, ніж у моделі 2.0T з віддачею 268 к.с., яка реалізується в США.

Оновлена ​​версія Arteon з’явиться в 2021 модельному році. Перша ж модель буде оснащена новою передньою панеллю, новими решітками радіатора, новим заднім бампером і модернізованими головними і задніми ліхтарями. Ці елементи будуть більш агресивними і незграбними, особливо для обробки R-Line.

Але найзначніші зміни відбуваються всередині, де Arteon буде укомплектований новітньою інформаційно-розважальною системою VW і новою панеллю приладів з футуристичними сенсорними дисплеями.


Не пропустіть