Новий Volkswagen Atlas отримав свій перший тюнінг

Коли концепт Volkswagen Atlas Basecamp з’явився на автосалоні в Нью-Йорку в 2019 році, любителі кемпінгу задумалися про версії для виїздів.

Лінійка аксесуарів Basecamp в основному включає в себе вдосконалення зовнішнього вигляду: захисний кожух переднього бампера сатинованого-антрацитового кольору, подовжувачі крил з антрациту із захистом від бризок, панелі з сатинованого срібла, задній підлокітник з сатинового срібла з вирізом причіпного пристрою і унікальні значки Basecamp. В цілому проданий комплект Basecamp коштує 2500 доларів.

Покупець отримає відповідні шини 245/70R17, що дає власникам деяку гнучкість – всюдихід для тих, хто часто їздить в походи і на лижах, або дорожні шини для тих, хто шукає комфорт і ефективність понад усе.

Лінія аксесуарів Basecamp (яка доступна тільки на Atlas 2021 року, але не на Cross Sport або інших моделях) доповнює нещодавно оновлений стиль позашляховика. Рестайлінговий Atlas, який явно черпає натхнення в стилістиці меншого Atlas Cross Sport, може похвалитися красивим і привабливим дизайном, а також новим доступним повним приводом при використанні стандартного 2,0-літрового чотирициліндрового двигуна.


Не пропустіть