Заряджені Skoda Kodiaq RS надійшли на службу медикам (Фото)

Служба санітарної авіації в Мідленді заручилася деякою допомогою у вигляді двох Skoda Kodiaq RS 4×4. Служба санітарної авіації Уоркшир і Нортгемптоншир, Дербішир, Лестершир і Ратленд, що працює в цих округах, використовує універсальні транспортні засоби в якості наземної підтримки для своїх вертольотів, персоналу та екіпажів.

Оскільки вертольоти служби повітряної швидкої допомоги не літають в темний час доби, благодійна організація використовує дорожні транспортні засоби для реагування на надзвичайні ситуації. Тільки за перші три місяці 2020 року організація зробила більше 600 спільних місій та подолала близько 10 000 миль на дорозі.

В результаті благодійна організація потребувала транспортний засіб, яке могло б отримати доступ до віддалених місцях, а також в достатній кількості місця для перевезення рятувального обладнання, яке могло б знадобитися першим рятувальникам. Kodiaq RS, що поєднує в собі 2,0-літровий дизельний двигун потужністю 236 кінських сил з повним приводом, вважався цілком достойним варіантом.

Обидва автомобілі були адаптовані до вимог служби швидкої медичної допомоги, при цьому спеціалізованій роботі виконував схвалений Skoda перетворювач Halls Electrical Limited. І дві моделі Kodiaq RS повинні підходити один одному, так як вони об’єднують парк, який вже містить два Super Skoda, які допомагають аварійним командам працювати 24 години на добу, 365 днів у році.

«Як ніколи важливо, щоб наш парк автомобілів інтенсивної терапії міг відповідати вимогам роботи», – сказав Річард Клейтон, директор по операціям служби швидкої допомоги Уоркшир і Нортгемптоншир, Дербішир, Лестершир і Ратленд. «Надійність, універсальність і міць двох нових моделей RS Kodiaq дозволять нам продовжувати швидко реагувати на надзвичайні ситуації в Мідлендсі».


Не пропустіть