Британець відкопав на задньому дворі 65-річний Ford, похований під землею

Джон Брейшоу з Хекмондвіка, Великобританія, самоізолювався в заміському будинку і, занудьгувавши, вирішив перекопати заднього двору. Яке було його здивування, коли під шаром землі виявився «похований» Ford Popular 103e, що пролежав там не менше 50 років.

Автомобіль ідентифікували по приладовій панелі і двигуну – машина була випущена в період з 1955 по 1956 рік. На Popular 103e навіть були номерні знаки, і Брейшоу використовував їх, щоб з’ясувати, як старий «Форд» виявився закопаний на його ділянці.

Виявилося, що ніяких офіційних записів про автомобіль немає і він ніколи не був зареєстрований. Це наштовхнуло Брейшоу на думку, що машина могла належати якомусь співробітнику секретної служби. Однак перевірити цю теорію, швидше за все, неможливо.

Британець ще не вирішив, що робити зі своєю знахідкою – або залишити в землі, або викликати спецтехніку, щоб витягнути його на поверхню. Так чи інакше, автомобіль перебуває в жалюгідному стані, і його відновлення влетіло б у велику суму.

Ford Popular, який також називали Ford Pop, випускався в Великобританії з 1953 по 1962 рік. На момент запуску це була найдешевша модель на ринку. Всього було випущено 155 340 примірників Popular 103e.

Джерело motor.ru

Не пропустіть