Оновлений Porsche Cayenne розсекретили на тестах (Фото)

Автомобіль готується до швидкого дебюту. Уже відомі деякі цікаві подробиці про гучну новинку.

Німецький виробник преміальних машин Porsche проводить фінальні випробування оновленого Cayenne. Прототип практично без камуфляжу попався в об’єктиви камер фотошпигунів. Таким чином, дебют автомобіля повинен відбутися вже в найближчий час. На випробуваннях тестують «заряджену» модифікацію GTS Coupe. З зовнішності виділимо оновлені бампери, оригінальні колісні диски і відсутність хромованих елементів. Якщо раніше велика кількість хрому було обов’язковим для преміальних машин, то зараз Porsche вирішив спробувати іншу стратегію.

Уже відомі деякі подробиці про технічну складову автомобіля – у передній частині новинка отримає 10-поршневі супорти, а ззаду буде оснащуватися 4-поршневими від модифікації Turbo. В якості опції клієнти зможуть вибрати вуглецево-керамічні гальма.

Відмінною особливістю версії GTS стане абсолютно нова вихлопна система – її великі овальні патрубки розміщені ближче до центру, через що значної модернізації піддався задній бампер.

Офіційна інформація про силову установку Porsche Cayenne Coupe GTS ще не підтверджена, але швидше за все автомобіль отримає двигун від моделі Panamera GTS. У цьому випадку новий Cayenne буде оснащуватися 4,0-літровим мотором Twin-Turbo V8, здатним видавати потужність 460 к.с. при 620 Нм крутного моменту. В майбутньому може з’явитися ще й гібридна модифікація з потужністю 800 к.с.


Не пропустіть