У старому гаражі знайшли унікальний Mustang 1972 року із фарами від Лади (Фото)

У старому гаражі виявили автомобіль Ford Mustang 1972 року, що який 15 років простояв у гаражі.

Неймовірні речі іноді відбуваються в світі. Іноді людям вдається знайти справжні скарби в тих місцях, де їх, здавалося б і зовсім не повинно було бути. Так, класичний Ford Mustang 1972 року випуску ще з радянськими номерами московської реєстрації був виявлений в старому гаражі. Про це написали російські ЗМІ.

Власник надав дані, згідно з якими, машину його батько отримав в 1995-му році. Але автомобіль довелося продати через скрутний фінансовий стан. На щастя купив машину близький друг власника, а тому Mustang далеко не поскакав.

І ось пройшло практично п’ятнадцять років. І ось, як виявилося, машина до тепер стоїть в гаражі у того самого покупця. Однак, без негативних наслідків не обійшлося. Машину вирішили модифікувати, але тюнінг виявився, м’яко кажучи, невдалим. Наприклад, штатна 5,7-літрова рядна “шістка” і автоматична 4-ступінчаста коробка передач поступилися місцем агрегату від … «Волги». Навіть рульове управління і задній міст з карданом тут від «Волги».

Крім того, машину було вирішено обладнати задніми ліхтарями від автомобіля ВАЗ-2105. Можливо, їх встановили, щоб законно пройти техогляд, адже з червоними американськими поворотниками цього зробити було неможливо.

Швидше за все, автомобіль так і догнивав би в гаражі, але близько дев’яти років тому його купив один з поціновувачів «Мустангів». Є фотографії як з гаража, так і вже на вулиці. Що ж сталося з машиною далі поки невідомо.


Не пропустіть