Повнопривідний «MAN» перетворили в шикарний автобудинок для самоізоляції (Фото)

Розробники компанії «Unicat» створили автодім, завдовжки вісім метрів. У рух машину приводить мотор форсований до 540 к.с. Пару силовій установці склала 12-ти ступінчаста роботизована КПП. Загальний об’єм двох баків – 980 літрів, що дозволить проїхати більше 3000 км.

У кабіні встановлена ​​додаткова шумоізоляція, крісла обтягнуті алькантарою і мають функцію підігріву. З електронних помічників варто відзначити: навігаційний комплекс «Garmin», камери і датчики зовні будинку на колесах, картинка з яких виводиться на екран панелі. У силовому каркасі встановлено світлодіодне освітлення. Щоб з’єднати кабіну і житловий модуль, конструктори створили м’які теплоізольовані стінки.

Житлова зона отримала розміри – 5600 х 2480 мм. Її висота становитиме 1950 мм. Сам модуль утеплений багатошаровим склопластиком. Вітальня включає два дивана і столик, які трансформуються в спальне місце.

Кухня оснащена різною технікою, в їх числі: холодильник, раковина, посудомийна машина. У автобудинку присутня повноцінна душова кабіна і туалет. Задня частина авто обладнана спальним місцем 1600 х 2000 мм.

Електроживлення забезпечують сонячні батареї на даху і генератор «Хонда», вода знаходиться в морозостійких місткостях (600 л), присутній бак для стічної води (285 л). Повністю автономно на такому будинку можна їздити близько двох тижнів.

Вага гігантського автобудинку складе 19,8 т, додатково можна завантажити ще 3,2 т.

Автомобіль поки існує в єдиному екземплярі. Вартість розробники не розголошують, за попередніми даними, ціна може досягати семизначного числа в євро.


Не пропустіть