Ford представив електричний 1400 сильний Mustang (Фото)

Автомобільна команда Ford Performance провела презентацію нового концептуального електрокара Ford Mustang Cobra Jet, потужність якого дорівнює 1400 к.с.

Новий електрифікований драгстер, побудований на базі Ford Mustang, отримав різні «фішки»: енергоємну акумуляторну батарею, кілька електричних двигунів, двошвидкісну трансмісію.

Множинні технічні характеристики концепту ще не розкриваються, проте відомо, що двигуни цього електричного Ford Mustang здатні генерувати 1400 кінських сил і 1500 Нм. Випробувачі Ford говорять, що такої потужності вистачає для того, щоб подолати чверть милі за 8,0 секунд.

«Наш новий проект по створенню електричного спорткара Ford Mustang є свого роду випробувальним майданчиком, на якій ми тестуємо нові варіанти комплектуючих, зокрема, електричних моторів для спортивних автомобілів. Саме це дозволяє нам дізнатися, що ми хочемо поліпшити, і як», – розповідає директор Ford Performance Марк Рушбрук.

Новий Ford Mustang Cobra Jet 1400 буде показаний на міжнародних змаганнях з драг-рейсингу, які заплановані на вересень поточного року.


Не пропустіть