Недорогий клон Mercedes-Benz X-Class вийшов на ринок (Фото)

Дилерські центри концерну Dongfeng приступили до збору заявок на модернізований пікап Ruijing 6 ще в середині минулого місяця. А сьогодні дебютні серійні вантажні позашляховики відправилися до своїх власників. Нагадаємо, Ruijing 6 вважається «перелицювання» розкішного Mercedes-Benz X-Class.

За підсумками оновлення лінійка моторів Ruijing 6 була доповнена сучасним турбованим дизельним агрегатом з робочим об’ємом на 2,3 літра потужністю на 163 «коні» в парі з восьмідіапазонною автоматичною трансмісією. В підкапотному просторі пікапа функціонує все той же атмосферний 2,5-літровий двигун з віддачею на 158 «коней» в тандемі з п’ятишвидкісною ​​коробкою передач і АКПП на шість ступенів.

Авто вийшло в довжину на 5 290 мм, ширина становить 1 850 мм, а висота кузова, – 1 850 мм. База коліс – 3 150 мм. Вантажна платформа отримала наступні розміри: 1510 мм x 1562 мм x 475 мм. Зовнішній вигляд Ruijing 6 заслуговує на увагу за рахунок дизайнерської головної частини з габаритною радіаторною решіткою, зробленою в формі шестикутника, передніми фарами на світлодіодах, брутальними ліхтарями на LED-матрицях в задній частині кузова. Складно не помітити і значний за розмірами логотип марки. Інтер’єр пікапа практично на сто відсотків скопійований у одноплатформеного Nissan Navara.

В арсенал можливостей Dongfeng Ruijing 6 входять: опція стабілізації, клімат-контроль, парктронік, відеокамери оглядовістю на 360 градусів, до шести подушок безпеки, кнопка запуску двигуна і «мультімедійка» з габаритним сенсорним екраном.


Не пропустіть