Mercedes анонсує оновлені купе і кабріолет E-Class

Німецька компанія анонсувала онлайн-прем’єру своїх новинок тизером.

Оновлені купе і кабріолет Mercedes E-Class будуть офіційно представлені 27 травня в рамках онлайн-презентації. Після оновлених седана і універсала, представлених на початку березня, більш витончені двохдверні моделі поповнять модельний ряд бренду.

Новинки отримають повністю перероблені і змінені фари, а також деякі зміни в задніх ліхтарів. Усередині купе і кабріолет отримають інформаційно-розважальну систему MBUX і отримають оновлені системи допомоги водієві разом з поліпшеними технологіями безпеки. Швидше за все, буде запропоновано нове шикарне рульове колесо, оснащене вбудованими датчиками, які можуть визначати, чи знаходяться руки водія на кермі. Сенсорні кнопки також знаходяться в меню для нового рульового колеса, яке Mercedes пропонує в комплектаціях Sport, Luxury і Supersport в седані 2021 E-класу.

Купе Mercedes E-Class продемонструє оновлену версію в специфікації AMG E53 потужністю 429 кінських сил і 520 Ньютон-метрів крутного моменту. Також буде встановлено електродвигун спільно з вбудованим шестициліндровим мотором з турбонаддувом об’ємом 3,0 літра і коробкою передач, здатний розвивати потужність в 21 к.с. і 250 Нм, виконуючи при цьому роль стартера-генератора.

Очікується, що кабріолет Mercedes E-Class отримає практично ті ж доопрацювання, що і його брат з фіксованим дахом, але Mercedes може оживити ситуацію, запропонувавши більше забарвлення для м’якого верху. Шпигунські знімки показали, що в бамперах і багато іншого будуть невеликі зміни, в той час як у седана більше кольорів і матеріалів для обробки салону.


Не пропустіть