Китайський аналог Renault Arkana надійшов у продаж (Фото)

20 травня компанія GAC оголосила офіційний старт продажів нового купе-кроссовера GS4 Coupe. Як повідомляє прес-служба виробника, перші товарні паркетники сьогодні були передані покупцям. Нагадаємо, замовлення на новинку почали приймати ще місяць тому.

Купеподібний кросовер GAC GS4 Coupe вельми схожий на Renault Arkana. У моделі аналогічні габарити, зовнішній вигляд і технічні характеристики.

Автомобіль завдовжки 4 577 мм, шириною 1 873 мм, висотою 1 646 мм, з колісною базою 2: 680 мм оснащується 1,5-літровим турбомотором потужністю 169 к.с., який працює в парі з 6-ступінчастою “механікою” або 6 діапазонною АКПП від Aisin.

У салоні GS4 Coupe встановлена ​​оригінальна передня панель з величезним тачскріном мультимедійного комплексу і віртуальної “приборки”.

Список оснащення GS4 Coupe включає: повністю світлодіодну оптику, до шести подушок безпеки, кнопку запуску двигуна, камери відеоогляду на 360 градусів, систему запобігання зіткнень, адаптивний круїз-контроль, шкіряну обробку салону, люк з електроприводом, а також оригінальні легкосплавні диски на 17 -18 дюймів

Вартість базової версії крос-купе в Піднебесній – від 89 800 юанів (близько 336 000 грн).


Не пропустіть