У Мережі показали автомобілі, які німці віддають задарма (Відео)

Українці навіть найстаріші автомобілі, які ледве-ледве їздять намагаються продати, щоб виручити хоч якусь “копійку”.

Скільки в інтернеті є старих ВАЗів на 300-500 доларів, які “шукають” нового господаря, пише “Обозреватель“.

А ось якщо подивитися на авторинок Німеччини, то можна побачити зовсім іншу картину. Деякі марки вживаних автомобілів німці продають всього за 50 євро. Ви, звичайно ж, здивуєтеся з таких цін, але це далеко не межа. Деякі автомобілі віддають абсолютно безкоштовно.

Безкоштовно віддають машини, яким вже по двадцять-тридцять років і вони більше не знадобляться господареві.

У Німеччині всі авто повинні проходити регулярні ТО і щоб їх дозволили експлуатувати на дорогах, машини повинні бути абсолютно справні. Але не завжди лагодити авто вигідно – іноді запчастини коштують дорожче самого транспортного засобу, тому його дешевше списати з рахунків.

Деякі автовласники ж віддають своїх “залізних коней” через непотрібність, а не тому, що вони не підлягають ремонту. Вони просто їм не потрібні і лише займають зайве місце в гаражі. Тому їх або віддають, або відправляють на смітник.

Однак на сайтах продажу авто такі машини не знайти. Тому всім бажаючим отримати підтриманий автомобіль задарма, доведеться самостійно об’їжджати звалища або шукати щедрих людей. Серед німців це в основному люди похилого віку, яким після виходу на пенсію, просто нікуди їздити. Та й обслуговувати ТЗ вони не бажають.

На відео нижче можна побачити розповідь блогера, який як раз таки і займається підбором і перепродажем авто.


Не пропустіть