Найбільш іржавий Nissan Patrol 1963 року знайшли покинутим в ангарі (Фото)

В одному з ангарів в Каліфорнії був знайдений Nissan Patrol 1963 року народження, і тепер позашляховик виставлений на продаж на Barnfinds.com. Позашляховик другої генерації культової 60-ї серії знаходиться не в кращому стані, проте в основному комплекті і коштує всього 2500 доларів.

Patrol довгий час не заводився. 3-дверний кузов-хардтоп повністю покрила корозією, однак наскрізних дірок в металі на диво не дуже багато. Крім цього рама з ресорною підвіскою як і раніше міцна, на оригінальних склах немає тріщин, а ще зберігся повний набір деталей екстер’єру та салонна оббивка з вінілу.

Позашляховик має рядну бензинову 135-сильну «шістку» Nissan P об’ємом 4 літри. Двигун функціонує разом з 3-швидкісною МКПП і повнопривідною системою з 2-ступінчастою роздавальної коробкою.

Виробництво 60-ї серії Patrol здійснювалося з 1959 по 1980 рік, проте в Америці вона пропонувалася лише з 1962 по 1969 рік під брендом Datsun. Позашляховик відзначився особливим досягненням в історії: він зміг першим перетнути австралійську пустелю Сімпсон.


Не пропустіть