У США виставили на торги ВАЗ-2101, який робили для американців (Фото)

На одному з американських сайтів з продажу автомобілів, з’явилася експортна Lada 1200S 1986 року – експортний варіант ВАЗ -21013.

Пробіг у продаваних “Жигулів” був не такий вже і великий, всього 44 862 тисячі кілометрів, а ось продавав свого “залізного коня” власник за чималеньку суму, і просив він за авто 9 999 доларів, що в перекладі на гривню майже 265 тисяч гривень. Погодьтеся, як для “Жигулів” – це просто захмарна ціна. Хоча на момент написання даної новини, оголошення про продаж вже було видалено.

Описуючи продаваний автомобіль, власник написав, що цей екземпляр знаходиться просто у відмінному стані, і ніяких несправностей в автомобілі немає. Експортний варіант «копійки» оснащений 1,2-літровою карбюраторною рядною «четвіркою», потужність якої складає 63 кінських сили і 87 Нм крутного моменту. Коробка передач у “копійки” встановлена ​​механічна, в якій чотири ступені.

Власник автомобіля стверджує, що ця модель автомобіля привертає до себе досить багато уваги, і багато незнайомців до нього підходять на вулиці і розповідають історії про те, що на їх Батьківщині, і в їхній родині, також був такий же автомобіль.

Джерело hyser.com.ua

Не пропустіть