В Україні випустили унікальний автомобіль для медиків (фото)

Компанія Polycar представила спеціальний езотермічний фургон, призначений для перевезення медикаментів, що швидко псуються. Машина представляє собою термокапсулу, виготовлену на базі компактвену Renault Dokker.

Про це повідомляє MMR з посиланням на сайт компанії.

Зовнішня обшивка вантажного відсіку збережена в первісному заводському вигляді, додана додаткова внутрішня обшивка, виготовлена з алюмокомпозіта, матеріалу з чудовими зносостійкими і корозієстійкими властивостями.

Як утеплювач в простір між обшивками закачаний пінополіуретан з подальшою фінішною обробкою, що дозволяє домогтися від термоізолятора необхідного рівня ущільнення, що запобігає просіданню елементів внутрішньої обшивки.

Всі стики всередині капсули ретельно оброблені греметікамі, повністю виключена ймовірність виникнення «містків тепла» та можливість попадання вологи зсередини камери в простір між обшивками.

Утеплені підлога та стеля. Поверхня підлоги оброблена листовим алюмінієм рифленого типу, що полегшує переміщення всередині фургона. На стику настилу підлоги і стінний обшивки передбачена отбортовка також з рифленого алюмінію. У стелі термокапсули встановлені освітлювальні прилади LED-типу.

Температурний режим, який може бути стабільно встановлений в межах даного фургона, знаходиться в межах від -10ºC до + 10ºC.

Ізометричний фургон має два входи: зсувні двері на правому борту автомобіля та відкидні двостулкові в задній частині вантажного відсіку. Обидва входи захищені пластиковими термоизолирующими завісами, що запобігають теплообмінним процесам при відкриванні дверей.


Не пропустіть