Рідкісний спорткар Ferrari Superamerica з мінімальним пробігом піде з молотка (Фото)

У Великобританії на продаж виставили унікальний родстер Ferrari 575 Superamerica практично без пробігу.

Британський салон Bell Sport & Classic виставив на продаж унікальний екземпляр Ferrari 575 Superamerica, який за 14 років проїхав всього лише 2900 кілометрів. Автомобіль випущений в 2006 році і зберігся в ідеальному стані. Кузов автомобіля пофарбовано в насичений відтінок Rosso Corsa, а салон оброблений якісною бежевою шкірою зі стильною червоною прострочкою.

Двомісний родстер Ferrari 575 Superamerica дебютував в 2005 році і став наступником моделі 550 Barchetta. Автомобіль обладнаний складаним вуглепластиковим дахом з єлектрохроматичним склом, в той час як 550 Barchetta оснащувалася м’яким тканинним верхом.

В якості силової установки Ferrari 575 Superamerica використовує 5,7-літровий V12 з віддачею 540 к.с., який працює спільно з напівавтоматичного коробкою передач Ferrari F1 з одним зчепленням. На момент дебюту в 2005 році автомобіль позиціонувався як найшвидший кабріолет в світі, здатний розвивати швидкість 320 км/год.

Всього було випущено 559 екземплярів 575 Superamerica і лише кілька з них були обладнані механічною коробкою передач. Аукціонний автомобіль обладнаний пакетом Gran Turismo Competizione Pack, який включає в себе спортивну підвіску вуглецю-керамічні гальма і іншу настройку вихлопної системи.

За унікальний Ferrari 575 Superamerica планують виручити близько 300 тис. фунтів стерлінгів. У комплекті з автомобілем поставляються документи, що підтверджують історію авто, а також сервісна книжка.


Не пропустіть