Німецька Opel оновила свій фірмовий логотип (Фото)

Оновлений логотип німецького бренду Opel з’явився на компактний кросовер Mokka 2 021 модельного року.

Минулого місяця, німецька компанія Opel представила абсолютно нову версію свого субкомпактного кросовера Mokka, але мало хто помітив, що крім усього іншого, новинка має оновлений логотип Blitz.

Як і у випадку з Volkswagen, який представив свій злегка оновлений логотип в минулому році, Opel обмежився лише незначними змінами зі своєю емблемою.

Знаменита емблема з блискавкою, призначена для “прикраси” всіх майбутніх моделей німецького автовиробника, тепер має більш тонке навколишній кільце з написом «Opel», вигравіруваним в нижній частині кільця.

Віце-президент Opel по дизайну Марк Адамс порівнює цей напис з «прекрасним гравіюванням на ювелірному виробі». Сама блискавка, схоже, не сильно змінилася, за винятком того, що тепер вона має більш плоску поверхню.

«Навколишній кільце стало тонше, елегантніше і виразніше. Воно підкреслює нашу фірмову блискавку ще більше. Всі деталі оновленої емблеми дуже гострі з дуже маленьким радіусом», – говорить Марк Адамс.

Логотип із зображенням блискавки в колі прикрашає всі моделі Opel починаючи з 1963 року. Залежно від моделі та року випуску автомобіля, емблеми можуть трохи відрізнятися.

За словами пана Адамса, оновлений логотип бренду буде використовуватися всіма майбутніми автомобілями марки. Автовиробник каже, що переглянута емблема якнайкраще підійде “для використання в рекламі”.


Не пропустіть