Назвали машини, які в майбутньому можуть стати колекційними (Фото)

Страхова фірма з США Hagerty в понеділок, 13 липня, склала перелік нових авто, що мають всі шанси стати колекційними.

На першій позиції рейтингу опинився Shelby Mustang GT500. Маслкар, що має компресорний V8 5.2 віддачею 770 к.с. (847 Нм), є найпотужнішим «Мустангом» в історії. Слідом йде Chevrolet Corvette Stingray восьмої генерації, який поміняв зовнішній вигляд, так і компоновку – суперкар в перший раз став середньомоторним.

Потім слідує Polestar 1, який має «четвірку» об’ємом 2,0 літра і два електродвигуни, сумарно розвиваючі 600 к.с. (1000 Нм). Проте, експерти Hagerty не сумніваються, що колекціонерів буде цікавити не стільки продуктивність, скільки оригінальний зовнішній вигляд моделі.

Останні два авто – це пікап Jeep Gladiator Rubicon і «заряджений» седан Cadillac CT6-V. Відмінністю першого є позашляхові здібності, а другого – 4,2-літровий твін-турбо мотор V8 Blackwing.

На останній позиції ТОПу розташовується мотоцикл Honda CBR1000RR-R Fireblade SP. Байк по конструкції близький до RC213V-S, дорожнього варіанту моделі для чемпіонату MotoGP, однак на відміну від нього, коштує не 200 000, а 30 000 доларів.


Не пропустіть