З Ford Mustang Mach-E зробили крутий позашляховик (Фото)

Незалежний дизайнер під ніком Abimelec Design розробив рендери модернізованого позашляховика на електротязі. Він базується на електричному кросі Ford Mustang Mach-E.

За основу художник взяв продуктивний варіант GT, який має систему повного приводу і 465-сильний силовий агрегат.

Електромобіль оснастили розширеними колісними арками, підвищеним кліренсом і позашляховими шинами BFGoodrich. В деталях віртуальний крос теж відрізняється від серійного. Спереду варто відзначити наявність трьох прожекторів, а головне світло володіє жовтими розсіювачами. Спойлер на двері багажного відділення – новий.

Нагадаємо, що Mustang Mach-E пропонується в п’яти варіаціях. Стартова варіація Standard Range оснащена тяговою АКБ ємністю 75,7 кВт/год, заднім (258 к.с. і 415 Нм) і повним приводом (258 к.с. і 581 Нм). Крім того, доступна варіація Extended Range з акумулятором на 98,8 кВт/год – у задньопривідного кросу в цьому виконанні 286 к.с. (415 Нм) і 338 к.с. (581 Нм) в повноприводному. Флагманською є варіація GT.

На європейському авторинку Mustang Mach-E коштує від 46,9 тис. євро. Продажі електрокара в Європі, США і КНР повинні початися в кінці 2020-го.

Крім цього зовсім недавно зазначалося, що американський бренд Ford анонсував нову модель, яка буде представлена в 2021 році. За відомостями деяких інсайдерів, новинкою може стати маленька вантажівка під найменуванням Maverick.


Не пропустіть