Ford Bronco продемонстрував систему управління задніми колесами (Відео)

Відроджений американський позашляховик Ford Bronco оснастили новою функцією. Вона зможе управляти задніми колесами і допомагати автомобілю проходити повороти. Пропонована новинка була продемонстрована в відеоролику.

Раніше виробник заявляв, що новий Ford Bronco отримає систему Trail Turn Assist, яка використовує крутний момент заднього моста щоб серйозно зменшити радіус повороту машини.

Відео демонструє прототип дводверного Bronco на тестових випробуваннях в пустелі. Автомобіль розганяється, а потім водій різко викручує кермо. Нова система Trail Turn Assist блокує внутрішнє заднє колесо і це допомагає позашляховику розвернутися практично на місці.

Функція активується кнопкою на центральній консолі. Там же знаходяться перемикачі блокування диференціалів, за допомогою спеціального тумблера можна включити контроль стійкості і аварійні вогні.

Автомобіль, поява якого у продавців заплановано на весну наступного року, може стати бестселером бренду. На даний момент дилерські центри зібрали понад 230 000 попередніх замовлень.


Не пропустіть