Volkswagen оновила всю лінійку автомобілів до 2021 року (Фото)

У Мережі з’явилася інформація про те, що компанія Volkswagen переглянула свою лінійку авто на майбутній рік, додавши при цьому нові агрегати, модернізовані технології та нову інформаційно-розважальну систему MIB3.

Відомо, що оновлення торкнуться деяких двигунів, внутрішнього оздоблення авто і широкого спектру переходів на сучасну інформаційно-розважальну систему фірми MIB3. Так, бюджетний автомобіль Volkswagen Up! отримав новий, потужний 64-сильний трициліндровий бензиновий агрегат на 1,0 літр, який відповідає останнім нормам викидів RDE2. Дана модель, оснащена клімат-контролем і новим алергенним фільтром. Рухаючись вгору по модельному ряду, Polo отримав модернізовану службу екстреного виклику. Хетчбек теж був оснащений оновленим значком «Polo», який знаходиться в середині задніх дверей, як брендинг на Mk8 Golf.

Що стосується позашляховика Volkswagen T-Cross, то він отримав недавно сучасну інформаційно-розважальну систему бренду MIB3. Силовий агрегат кросовера теж тепер буде повністю відповідати нормам викидів, за допомогою додавання нового 1,0-літрового 3-циліндрового бензинового агрегату з віддачею 108 к.с. також, як і Polo, середньорозмірний Volkswagen T-Roc буде оснащений стандартною системою екстреного виклику у всьому своєму асортименті. Порти USB-B цього позашляховика теж були замінені на порти USB-C. Що стосується агрегатів T-Roc, то вони також були оновлені відповідно до останніх правил викидів RDE2, проте є і пара нових варіантів трансмісії.


Не пропустіть