Hyundai готує нового конкурента культовому Toyota Land Cruiser (Фото)

Корейський автовиробник може незабаром поповнити свою гамму моделей новим позашляховиком, який стане конкурентом для Chevrolet Tahoe і Toyota Land Cruiser.

Зараз в пріоритеті у покупців сегмент SUV, в якому існує великий асортимент моделей різного розміру і конфігурації, але є один сегмент позашляховиків, де конкуренція все ще невисока. Потужних повнорозмірних моделей з кузовом на рамі не багато, і вони дуже різняться. Тож, компанія Hyundai придивляється до цієї ніші.

Незалежні дизайнери вирішили представити, як могла б виглядати майбутня модель. Зовні автомобіль отримав ряд фірмових деталей, в тому числі впізнавану решітку радіатора Hyundai. Тонкі ДХВ і масивні фари більше відповідають мові дизайну Hyundai, а задня частина черпає натхнення з Kona з його верхнім і нижнім блоком вогнів.

На даний момент такий транспортний засіб – вигадана. До сих пір на тестах не помічено жодного прототипу, але ходять чутки, що автовиробник, по крайней мере, розглядає повнорозмірний сегмент. У минулому році Hyundai зареєструвала торгову марку Pavise в Новій Зеландії, і в недавньому інтерв’ю Carsales.au керівник глобального управління продуктами Hyundai Motor Group Лоренц Глааб згадав про плани створення чогось, що могло б вийти за рамки Palisade.

Вихід на повнорозмірний ринок може бути прибутковим, якщо ціни будуть конкурентними. У 2019 General Motors продала більше 250 тис. Рамних позашляховиків, якщо об’єднати продажу Chevy Suburban, Tahoe, GMC Yukon і Cadillac Escalade.


Не пропустіть