Представлено «військово-повітряне» виконання пікапа RАМ 1500 (Фото)

Відбулася презентація повнорозмірного пікапа Ram 1500 в ексклюзивному виконанні Billet Silver, яке присвячене військово-повітряним силам США.

Це вже 3-е за рахунком «армійське» виконання пікапа, яке увійшло в лінійку Built to Serve Edition. Від інших воно відрізняється забарвленням в сріблясто-сірого відтінку Billet Silver або синій Anvil, розширювачами колісних арок в колір кузова, чорними бамперами, підніжками і решіткою радіатора, а також 20-дюймовими колесами темно-сірого відтінку Technical Grey.

У салоні є та ж обробка, що і у інших RАМ 1500 Built to Serve Edition: чорна обшивка з декоративною прострочкою Light Diesel Grey, всепогодні гумові килимки, а також кріплення для різного туристичного спорядження.

В оснащення таких пікапів входить опціональний пакет 4×4 Off-Road Group, що складається з заднього моста з електронним блокуванням диференціалу, системи допомоги на крутих спусках, надпотужних амортизаторів, посилених буксирних гаків і захисту днища, а також «зубастої» всюдихідної гуми.

Тираж серії Ram 1500 Billet Silver – 2 000 примірників. Їх почнуть випускати в 4-му кварталі нинішнього року. Ціна таких пікапів поки не оприлюднена.


Не пропустіть