Українців залишили без кількох бюджетних моделей

З українського ринку зник бюджетний китайський бренд Zotye. Його представляла корпорація «Богдан». Продавалися малолітражки з листопада 2015 го, а в січні 2017 року на сайті «Богдан-авто Холдинг» навіть пропала згадка про бренд, причому в самій корпорації поки не пояснили причину відмови від продажу машини, яка навіть була лідером рейтингу серед бюджетних авто. Видання зазначає, що за Zotye Z100 просили всього 140 тис. грн., Тобто менше ніж за Matiz, пише autonews.com.ua.

Також в Україні припинено продаж автомобілів ЗАЗ «Ланос». Згідно з національними рейтингами, в минулому році як «Ланос», так і інші марки, що збираються в Запоріжжі, втратили своїх клієнтів на вітчизняному ринку.

У коментарях до публікації на спеціалізованому сайті читачі пояснюють, що попит на «Ланос» упав до «нульової відмітки», оскільки модель випускають близько 20 років, а також через її низькі технічні якості при відносно високій для звичайних українців ціни.

Крім того, хоча марку ЗАЗ експерти і називають бюджетною, її вартість приблизно в 10 тисяч доларів при нинішніх доходах громадян на сьогоднішній день явно завищена. Мабуть, з цієї причини машину не купували і поки не виробляють.


Не пропустіть