Перекриття дороги на Київщині: боротьба з перевізниками триває (Відео)

Вже другий тиждень громада намагається знайти точки дотику з владою та перевізниками щодо питання цін за проїзд. Але складається таке враження, що ускладнення конфлікту – одна з функцій влади, оскільки масштаб протесту географічно розширюється – до Вишневого приєдналися Боярка, Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка, Віта-Поштова, Капітанівка, Крюківщина, Святопетрівське, а від недавна Бровари, Бориспіль і Фастів!

Але люди налаштовані рішуче і вже сьогодні (26 січня) вийшли на перекриття дороги! Так звана, протестна хода, яка відбулася по наземному пішохідному переході в районі вулиць Святошинська – Київська на виїзді/в’їзді м. Вишневе. Про що повідомила Людмила Мартиненко (координатор акції) на своїй сторінці в Фейсбук.

Окремо варто відзначити лояльність протестувальників! Пасажирів, заблокованих маршруток, активісти відвозили своїми автівками

Попереджувальна акція, зустріч в мерії, збір підписів, зустріч в КОДА, акція “Підвези земляка до Києва” (подробиці в сюжеті Трипільського краю) і це все за якихось 9 днів! Що ще громада має зробити щоб бути почутою?

http://vsviti.com.ua/


Не пропустіть